Becuri cu Led | Iluminat Ieftin | Ponturi Cumparaturi

Acum ca am schimbat toate becurile din casa cu Becuri cu Led pot in sfarsit sa scriu si despre asta. Nu le-am schimbat deodata ci asa pe rand in fiecare camera in parte si pe tipuri de becuri. Sa va povestesc cum am facut asta si cat de ieftin am iesit. Eu o consider o investitie…

becuri cu led

Mai jos am adaugat niste poze dar inainte de asta e bine de stiut ca eu am cumparat toate becurile cu led de pe Aliexpress, mai exact de pe unul din magazinele de acolo LightChina – vezi oferta aici.

Am cumparat initial spoturile, dupa care becurile cu iluminare 360. Toate becurile cu led le-am luat cu lumina calda. Cele cu lumina rece, alba, sunt mai luminoase la aceasi putere dar fiind pentru acasa cred ca cel mai potrivit e sa fie cu lumina calda iar pentru un birou, laborator, magazin, showroom etc cred ca sunt de preferat cele cu lumina rece.

Fiind un client fidel Aliexpress nu am facut o cercetare amanuntita pe piata din Romania doar ca diferenta de pret si in general sunt mai ieftine sau asemanatoare ca pret dar cu transport gratuit (free shipping) cum sunt majoritatea produselor din China.

O sursa foarte buna de becuri cu led este chiar Emag – Vezi oferta LED aici! Pe supra cunoscutul emag am gasit un numar de 1400 si ceva de becuri cu led, deci ai de unde alege cam orice ai nevoie. Preturile sunt mici si transportul e gratuit daca ridici produsul din unul dintre cele 200 de puncte de livrare Emag, dar despre asta va povestesc intr-unul din articolele imediat urmatoare. Oricum, dupa miscarea asta de la Emag incepe sa imi placa din ce in ce mai mult de ei.

Mai jos sunt cateva poze cu produsele comandate de mine. Becurile functioneaza 100%, ilumineaza perfect, nu degaja caldura si consuma putin. Un alt mare avantaj al becurilor cu led este durata de viata, fiind mult mai mare ca a becurilor clasice. De becurile eco nici nu va povestesc, nu mi-am luat niciodata fiindca ma enerveaza la culme de cat de greu se aprind, si pe deasupra se mai si strica repede. Sa nu mai zic ca sunt si scumpe.

Uite si pozele:

spot cu led g 5.3

spot cu led lumina calda

SPOT CU LED 12W

bec cu led lumina calda

becuri cu led dulie mica

spot cu 3 leduri 9w

bec cu led 15w

Avantajele majore ale becurilor cu led sunt: consum redus de energie electrica, iluminare puternica si durata mare de viata. O alta caracteristica ce poate o consideri tot avantaj major este faptul ca nu degaja caldura. Asta nu inseamna ca nu se incalzesc deloc, doar ca se incalzesc foarte putin. Chiar si dupa ce functioneaza o vreme poti pune mana pe bec fara sa te arzi fiind doar putin cald.

In concluzie Schimba Pe Led! Am schimbat, am incercat, am testat: Merita!!!

De unde cumperi BECURI CU LED? Uite mai jos 2 surse bune:

ALIEXPRESS – preturi foarte mici

 

EMAG – peste 1400 de becuri cu led

 

Summary
Becuri cu Led | Iluminat Ieftin | Ponturi Cumparaturi
Article Name
Becuri cu Led | Iluminat Ieftin | Ponturi Cumparaturi
Description
Becuri cu led pentru iluminat ieftin. Preturi mici si economie de electricitate. Iluminare puternica si durata mare de viata.
Author
Publisher Name
Doy.ro
Publisher Logo

Comments

comments