Internet 4G Gratis! … Pentru un Miliard de Oameni

Sursa de inspiratie pentru acest articol a fost un articol pe care l-am vazut (si citit) acum cateva zile pe Digi24. Acolo spune ca cel mai bogat om din India are un plan de-a dreptul gigant prin care vrea sa aduca internet 4G in casele catorva sute de milioane de conationali…pana la finele anului 2016.

internet-4g-gratis

Incepand de anul viitor fiecare familie va plati un mic abonament de doar 2,25$ pe luna ce este din nou foarte putin (aproape gratis). Reteaua 4G acopera deja 80% din tara si se numeste Jio dar momentan doar aproximativ 20% din populatia tarii are acces la internet. Asta vrea sa schimbe in viitorul apropiat miliardarul indian care in reteaua Jio a construit deja aproape 100 000 de turnuri de telecomunicatii si scopul sau final este de a furniza internet la cel putin 90% din populatia tarii.

Se estimeaza ca in urmatorii cativa zeci de ani populatia Indiei va depasi populatia Chinei devenind astfel tara cu cea mai  mare populatie de pe glob deci miliardarul indian are planuri gigant cu sansa mare de reusita si posibilitatea sa ajunga cel mai bogat om din lume.

mukesh-ambaniPoate ai observat ca am evitat pana acum sa ii scriu numele miliardarului indian. Am facut asta intentionat pentru ca exact numele lui m-a facut sa scriu articolul. Pana acum stim ca este foarte bogat, va spun acum ca are peste 20 de miliarde de dolari avere, vrea sa investeasca in viitorul telecomunicatiilor in India si…cel mai tare si cela mai tare este numele lui predestinat de om instarit.

Doamnelor si domnilor am placerea sa vi-l prezint pe domnul: Ambani !!!

Da exact asa il cheama, si celalat nume este ceva legat de CASH, sau cel putin asa se citeste. Numele lui complet este Mukesh Ambani adica un fel de No Cash (nu cash sau mumu cash) si predestinatul AmBani. Excelent! Asa ceva mai rar!

Poate se inspira si ceva manelist de pe plaiurile noastre (avand probabil aceasi origine ca si cea a miliardarului) si isi schimba numele in ceva de genul Amkesh Ambani ca asa probabil o sa aiba la fel de mult “noroc in viata”!

In rest toate bune si frumoase; sper sa ii reuseasca investitia din India, sa ofere acces la internet cat mai multor oameni fiindca stim si noi cum e “viata dupa internet” si cum parca nu ne-am mai putea intoarce la vremurile trecute cand nu stiam cu ce se mananca online-ul.

Si daca tot suntem online si putem sa cumparam aproape orice si de oriunde hai sa cumparam macar ieftin si bun. Va recomand cu mare caldura (si bazat doar pe experiente placute) site-ul meu preferat de shopping online: Aliexpress.

Cele mai citite articole:

Summary
Internet 4G Gratis! ... Pentru un Miliard de Oameni
Article Name
Internet 4G Gratis! ... Pentru un Miliard de Oameni
Description
Mukesh Ambani (cu nume predestinat de om instarit ) fiind cel mai bogat om din India investeste in reteaua 4G.
Author
Publisher Name
DOY.RO
Publisher Logo

Comments

comments