Allview V2 Viper X+ | Recenzii | Specificatii Tehnice | Preturi

[sgmb id=”1″]

Am avut ocazia sa “butonez” si un Allview V2 Viper X+ varianta Blue. In cateva minute deja mi-am format o parere foarte buna despre el. Cu o rezolutie de 5.5″ este foarte asemanator la utilizare cu telefonul meu Allview X3 Soul Style. Si la partea de specificatii tehnice nu e foarte mare diferenta. Am strans mai jos cele mai importante si utile informatii despre acest telefon, atat pe partea tehnica cat si ca experienta personala.

allview V2 Viper X+ Blue

Parerea buna e formata nu numai din experienta mea personala dar si din experienta proprietarului. Ca si specificatii tehnice telefonul este unul de top dar nu din gama premium de la Allview. A fost achizitionat de la Digi cu abonament nou dar poate fi cumparat din multe alte locuri cum ar fi eMag sau chiar de pe site-ul oficial Allview.

Plusuri are multe cum ar fi, rezolutia de 5.5″, camera spate de 13Mp care face nise poze excelente ziua si are optiuni de Macro sau Super Foto din noul Android 6.0, designul placut, materialul din care e relizat care desi e plastic este de o calitate foarte buna, ecranul IPS cu o claritate excelenta a imaginii…etc. Vezi mai jos specificatiile tehnice complete!

Vezi pretul actualizat la zi:

Click aici!

Specificatii tehnice:

Smartphone Dual SIM 4G FDD si TDD
Display 5,5” , HD AMOLED® marca inregistrata a societatii SAMSUNG MOBILE DISPLAY CO., LTD, 1280x720px, Corning® Gorilla® Glass 3
CPU: Octa Core 64-bit, 1,3GHz
GPU: Mali T720
OS: Android™ 5.1, Lollipop, upgradabil la 6.0
Camera foto principala 13MP, Autofocus
Led flash, HDR, Professional mode, Take anytime mode, Magic focus,Face detection, Super Foto, Smart Scene,  Super zoom, Face beauty
Camera foto secundara: 5MP
Memorie RAM: 3GB
Memorie Flash: 16GB
MicroSD card: pana la 128GB
DTS
Baterie: 3150mAh

Allview V2 Viper X plus specificatii tehnice

Allview V2 Viper X+ preturi

Allview V2 Viper X+ recenzii

Allview V2 Viper X+ pareri

Scurt si la subiect despre acest telefon. Nu sunt multe de povestit fiindca specificatiile tehnice de mai sus spun cam tot ce este nevoie pentru a-ti face o parere buna despre el. Eu il recomand atat din prisma functionalitatii cat si din prisma pretului. Parerea mea e ca un telefon atat de bun ar trebui sa fie mai scump, comparativ cu ce mai gasim pe piata. In ultima vreme Allview ma surprinde foarte placut dandu-mi o alternativa atat pentru telefoanele din China cat si pentru telefoanele de marci foarte cunoscute international concurand cu succes cu fiecare dintre ele. Eu zic ca: Merita!

 

Vezi pretul actualizat la zi:

Click aici!

* Pentru accesorii recomand Aliexpress – Click aici!

 

[sgmb id=”1″]

Summary
Allview V2 Viper X+ | Recenzii | Specificatii Tehnice | Preturi
Article Name
Allview V2 Viper X+ | Recenzii | Specificatii Tehnice | Preturi
Description
Recenzie si parere personala despre Allview V2 Viper x plus cu specificatii tehnice si pret actualizat la zi.
Author
Publisher Name
DOY.RO
Publisher Logo

Comments

comments