Transport Gratuit Emag | Lista Punctelor de Livrare

[sgmb id=”1″]

Da! Transport gratuit la comenzile efectuate pe magazinul online eMAG aproape in toata tara. In fiecare oras mai mare sunt chiar mai multe puncte de livare care se gasesc in locatiile Posta Romana. Sunt acum, in total peste 200 de puncte de livare (ridicare colete). Vezi mai jos punctele de livrare din orasul tau…

lista punctelor de livare emag

Imi plac din ce in ce mai mult cei de la eMAG fiindca vin cu idei bune. Demult mai aveau din cand in cand “promotii” de genul acesta cand era transportul gratuit la orice suma. Iar acum se intampla din nou.

E foarte simplu ce au facut. Pur si simplu au creat peste 200 de puncte de livrare (ridicare colet) in aproape toate orasele din tara. Astfel tu poti sa profiti de transport gratuit la orice comanda cu conditia sa iti ridici singur coletul de la un oficiu postal din apropiere, unde este un punct de ridicare colet eMAG.

Cand zic simplu, ma refer la faptul ca e mai simplu pentru mine, pentru tine, si pentru eMAG sa livreze. Ma gandesc ca o asemenea “miscare” a fost destul de costisitoare pentru emag dar sunt destul de sigur ca este o investitie buna si profitabila atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Ba mai mult, de aici mai are de castigat ceva si Posta Romana.

Punctul de livrare gratuita a comenzilor eMAG, cel mai apropiat de tine, il gasesti usor printr-un simplu Click Aici!. Alegi judetul, si iti arata lista cu adresa, program de lucru, google maps, numere de telefon…tot.

puncte de livrare ridicare colete eMAG

Alege Judetul Tau – Click Aici!

*** Harta Interactiva ***

Simplu si usor, succes pe viitor! Iar tie iti spun doar atat:

Spor la Cumparaturi!!!

 

[sgmb id=”1″]

Summary
Transport Gratuit Emag | Lista Punctelor de Livrare
Article Name
Transport Gratuit Emag | Lista Punctelor de Livrare
Description
Lista punctelor de livrare (ridicare colet) eMAG. Transport gratuit la comenzile eMAG. 200 de locatii in colaborare cu Posta Romana
Author
Publisher Name
Doy.ro
Publisher Logo

Comments

comments